Over Happy Match

Wij zijn een jonge gedreven, dynamische en ambitieuze organisatie met ruim 15 jaar ervaring binnen de verschillende facetten in de uitzendbranche. Happy Match is opgericht met het idee dat Happy medewerkers gelukkigere en betere medewerkers zijn. Door onze ruime ervaring en netwerk zijn wij in staat om goed geschoold (vak)- personeel te vinden voor die moeilijk vervulbare vacature voor de klant. Hierbij maken wij gebruik van zowel onze Nederlandse en buitenlandse arbeidskrachten. 
 
Afspraak is afspraak bij ons! We doen precies wat u van ons mag verwachten, namelijk het leveren van goed personeel. Dit doen wij door heel Nederland, waarbij ons focussen op een aantal specifieke branches, namelijk: metaal & techniek, (af)bouw en beroepsgoederenvervoer. Daarnaast hanteren we een transparante werkwijze en zijn we open in onze manier van communiceren. Een goede relatie met onze klanten en werknemers is dan ook de basis bij Happy Match.          

Wilt u weten wat Happy Match voor u kan betekenen? 

We drinken graag een kop koffie met u! 

 

 • +
  Groot netwerk

  In de afgelopen 15 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd binnen Nederland en in Europa, waaronder Portugal, Roemenië en Polen. Hierdoor kunnen wij vaak snel inspelen op de behoeftes van de markt.

 • +
  Betrouwbaar

  De basis van Happy Match. We doen wat we beloven.

 • +
  Transparant

  What you see is what you get! We denken graag mee met de klant en maken altijd heldere afspraken over onze dienstverlening en tarieven.