Diensten

Uitzenden

Heeft u een moeilijk vervulbare vacature of heeft u net een extra opdracht binnen gekregen, maar een tekort aan personeel? Happy Match ontzorgt de ondernemer middels het uitzenden van geschikt personeel welke u ondersteunen op het moment dat het nodig is.  
 
Zijn er certificaten, opleidingen of trainingen nodig voor uw uitzendkracht? Happy Match zou natuurlijk  geen Happy Match zijn als wij dit niet zouden regelen. Ook dit behoort tot het service pakket. Zo kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.

W&S

Bij werving en selectie gaan wij voor u op zoek naar die ene kandidaat voor die ene (moeilijk) te vervullen vacature. Onze selectieprocedure staat bekend om zijn persoonlijke aanpak waarbij zowel klant als kandidaat centraal staat. In een eerste gesprek willen wij u en uw bedrijf graag beter leren kennen om een goed beeld te krijgen van uw wensen en behoeften.  
 
Aan de hand van deze profielschets gaat een van onze Happy recruiters voor u aan de slag om de juiste kandidaat, die beschikt over de u gewenste vaardigheden en competenties, te vinden.  

Detacheren

Happy Match biedt naast de dienst uitzenden ook het detacheren van personeel aan. Bij detachering is de werknemer in dienst bij Happy Match, maar werkt hij of zij voor verschillende opdrachtgevers voor een bepaalde periode. Bent u op zoek naar schaars personeel of verwacht u een grote opdracht waarvoor u personeel te kort komt? Detachering kan dan aantrekkelijk voor u zijn. 
 
Op deze manier kunt u als werkgever de pieken en dalen van uw bedrijf opvangen zonder de lasten te hebben van het juridisch werkgeverschap. Happy Match zorgt dat de werknemer elke maand zijn vaste salaris krijgt en verzorgt waar nodig coaching & begeleiding. Uw werknemers profiteren tevens van afwisselend werk, maar wel met de zekerheid van een vaste werkgever.